Για το σπίτι

Σας προσφέρουμε

24ωρη παρακολούθηση συστήματος ασφαλείας
24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο, είτε είστε στο σπίτι σας είτε όχι, το κέντρο μας καλύπτει κάθε ανάγκη σας για ασφάλεια 
Εάν δεν έχετε σύστημα ασφαλείας ζητήστε προσφορά για το χώρο σας καλώντας στο 210-6854474 ή συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα κάνοντας κλικ στο παρακάπω εικονίδιο
Καταγραφή video
Σε περίπτωση ενεργοποίησης του συναγερμού του σπιτιού σας, αυτόματα, το Κέντρο μας λαμβάνει εικόνα από τις κάμερες που είναι εγκαταστημένες στο χώρο σας.
Αν διαπιστωθεί ύποπτη κίνηση ο χειριστής καταγράφει το περιστατικό στο server του Κέντρου Λήψης και το video αυτό είναι στη διάθεσή σας.
Αυτό που βλέπει ο χειριστής του Κέντρου μας είναι το συμβάν που ενεργοποίησε τη συγκεκριμένη ζώνη του συναγερμού σας αλλά έχει και τη δυνατότητα να παρακολουθεί το χώρο σας σε πραγματικό χρόνο.
Λήψη στιγμιότυπου
Αφορά παρόμοια κατάσταση με το προηγούμενο με τη μόνη διαφορά να είναι ότι ο χειριστής αποθηκεύει στο server του κέντρου στατικές εικόνες από τις κάμερες του χώρους σας.
Αυτό γίνεται σε κάθε περίπτωση λήψης σήματος συναγερμού ως οπτική επιβεβαίωση των ενεργειών του Κέντρου Λήψης.

Εάν  έχετε σύστημα ασφαλείας ζητήστε εκτίμηση κινδύνου καλώντας στο 210-6854474 ή συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα κάνοντας κλικ στο παρακάπω εικονίδιο
Κουμπί πανικού
Είστε στο σπίτι και αντιληφθήκατε ύποπτη κίνηση; Μήπως το παιδί που είναι μόνο του σπίτι είδε κάποιον που δεν γνωρίζει έξω από την πόρτα; Το κουμπί πανικού λειτουργεί είτε είναι οπλισμένος ο συναγερμός είτε όχι. Υπάρχει στο πληκτρολόγιο του συναγερμού ή μπορεί να είναι φορητό και να το έχει αυτός που βρίσκεται σπίτι πάνω του κάθε στιγμή, στο μπαλκόνι, στον κήπο ή στο γκαράζ.
Κουμπί ιατρικής βοήθειας
Αν εσείς ή κάποιος δικός σας αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και δεν μπορείτε για οποιοδήποτε λόγο να καλέσετε για βοήθεια μπορείτε να πατήσει το κουμπί ιατρικής βοήθειας στο πληκτρολόγιο ή μπορεί να είναι φορητό και να το έχετε διαρκώς πάνω σας.
Ενημέρωση σε διακοπή ρεύματος
Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, εάν δεν επανέλθει εντός τεσσάρων ωρών, σας ενημερώνουμε,  εκτός κι αν μας έχετε δηλώσει ότι επιθυμείτε ενημέρωση σε μικρότερο χρόνο.
© Gemini Security 2017 - Με την επιφύλαξη όλων των δικαιωμάτων