Για την επιχείρηση

Σας προσφέρουμε

24ωρη παρακολούθηση συστήματος ασφαλείας
24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο, είτε είστε στην επιχείρησή σας είτε όχι, το κέντρο μας καλύπτει κάθε ανάγκη σας για ασφάλεια 
Εάν δεν έχετε σύστημα ασφαλείας ζητήστε προσφορά για το χώρο σας καλώντας στο 210-6854474 ή συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα κάνοντας κλικ στο παρακάπω εικονίδιο
Καταγραφή video
Σε περίπτωση ενεργοποίησης του συναγερμού της επιχείρησης, αυτόματα, το κέντρο μας λαμβάνει εικόνα από τις κάμερες που είναι εγκαταστημένες στο χώρο σας.
Αν διαπιστωθεί ύποπτη κίνηση ο χειριστής καταγράφει το περιστατικό στο server του Κέντρου Λήψης και το video αυτό είναι στη διάθεσή σας.
Αυτό που βλέπει ο χειριστής του κέντρου μας είναι το συμβάν που ενεργοποίησε τη συγκεκριμένη ζώνη του συναγερμού σας αλλά έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί το χώρο σας και σε πραγματικό χρόνο.
Λήψη στιγμιότυπου
Αφορά παρόμοια κατάσταση με το προηγούμενο. Η μόνη διαφορά είναι ότι ο χειριστής αποθηκεύει στο server του κέντρου στατικές εικόνες από τις κάμερες του χώρους σας.
Αυτό γίνεται σε κάθε περίπτωση λήψης σήματος συναγερμού ως οπτική επιβεβαίωση των ενεργειών του κέντρου λήψης.

Εάν  έχετε σύστημα ασφαλείας ζητήστε εκτίμηση κινδύνου καλώντας στο 210-6854474 ή συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα κάνοντας κλικ στο παρακάπω εικονίδιο
Έλεγχος ανιχνευτών(θερμοκρασίας-υγρασίας-αερίου)
Ανησυχείτε για τη θερμοκρασία των ψυγείων σας, μήπως πλημμυρίσει η υπόγεια αποθήκη σας, μήπως υπάρχει διαρροή από την εγκατάσταση υγραερίου ή μήπως ανεβεί η θερμοκρασία στο computer room;
Όχι πια!
Το κέντρο μας μπορεί να ελέγχει τους ανάλογους ανιχνευτές (θερμοκρασίας-υγρασίας-αερίων-δόνησης-θραύσης κρυστάλλων) και να σας ενημερώνει για οποιαδήποτε έκτακτη κατάσταση ανεξάρτητα αν είναι οπλισμένος ο συναγερμός σας ή όχι.
Έλεγχος ανοίγματος - κλεισίματος
Μπορείτε πλέον να γνωρίζετε ποιος μπήκε στην επιχείρησή σας εκτός ωραρίου. Επιπρόσθετα μπορείτε να γνωρίζετε αν το κατάστημα ή το γραφείο σας έχει ανοίξει στην ώρα του ή αν δεν έχει ενεργοποιηθεί ο συναγερμός κατά το κλείσιμο.
Ενημέρωση σε διακοπή ρεύματος
Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος σας ενημερώνουμε στο χρόνο που εσείς θέλετε ώστε να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στη λειτουργία της επιχείρησής σας ή στα προϊόντα που υπάρχουν στα ψυγεία σας.
Κουμπί πανικού
Το κουμπί πανικού μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιονδήποτε ευαίσθητο χώρο της επιχείρησης  (λογιστήριο, ταμείο) ή να είναι φορητό. Η ανταπόκριση σε συναγερμό από κουμπί πανικού είναι άμεση, τόσο του Κέντρου όσο και της αστυνομίας ή της ιδιωτικής περιπολίας.
© Gemini Security 2017 - Με την επιφύλαξη όλων των δικαιωμάτων