Κέντρο Λήψης Σημάτων

Μερικές απλές αλλά σημαντικές συμβουλές
Εξοικειωθείτε με το συναγερμό σας

Φροντίστε για την καλή λειτουργία του κάνοντας συντήρηση και έλεγχο κάθε χρόνο και  αλλάζοντας                         μπαταρίες κάθε 2  χρόνια. Συνιστούμε μία φορά το μήνα να ελέγχετε μόνοι σας την καλή λειτουργία του συστήματος (να κλέινουν όλες οι ζώνες)

Διορθώστε σε συνεργασία με τον εγκαταστάτη σας πιθανές άστοχες ενεργοποιήσεις

Μάθετε το συνθηματικό με το οποίο έρχεστε σε επαφή με το Κέντρο Λήψης Σημάτων (λέξη ή αριθμός)

Μάθετε τον κωδικό απειλής του συστήματός σαςΚουμπί Φωτιάς
Πατήστε το αν διαπιστώσετε φωτιά ή καπνό στο χώρο σας
Κουμπί Ιατρικής Βοήθειας

Πατήστε το όταν κάποιος στο χώρο αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας
Κουμπί Πανικού

Πατήστε το αν απειληθείτε από εισβολέα ή όταν αντιληφθείτε παρουσία ύποπτου ατόμου έξω από την πόρτα σας ή στο μπαλκόνι σας

Η σύνδεση του συναγερμού σας αποτελεί σημαντικό παράγοντα ασφάλειας. Κανένα σύστημα ασφαλείας δεν μπορεί να θεωρηθεί ολοκληρωμένο αν δεν έχει συνδεθεί σε Κέντρο Λήψης Σημάτων.

Η αλήθεια είναι ότι  η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και η εμπειρία διαφέρει πολύ από εταιρεία σε εταιρεία που διαθέτει Κέντρο Λήψης.

Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν, ο πελάτης να κάνει τη δική του έρευνα αγοράς πριν συνδέσει το συναγερμό του με κάποιο Κέντρο.

Το Κέντρο Λήψης της Gemini Security μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλειά σας!

Με τις συνεχείς αναβαθμίσεις τόσο του εξοπλισμού όσο και του λογισμικού μπορούμε να λαμβάνουμε σήματα με κάθε σύγχρονο τρόπο και σε όλα τα κύρια πρωτόκολλα επικοινωνίας.

Επιπρόσθετα το ανθρώπινο δυναμικό του Κέντρου μας  αποτελείται από Έλληνες πολίτες, μόνιμους υπαλλήλους που εργάζονται στην εταιρεία μας για πάνω από 20 χρόνια, διακρίνονται δε για τον επαγγελματισμό τους  και  διαθέτουν την απαραίτητη πιστοποίηση και την άδεια εργασίας από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να σας ενημερώσουμε για το ποσό της ετήσιας συνδρομής.
Μπορείτε να κατεβάσετε τη σύμβαση σύνδεσης κάνοντας κλικ στο παρακάτω εικονίδιο.

Αφού το συμπληρώσετε μπορείτε να μας το στείλετε είτε με fax στο 210-68-46-220 είτε με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείο στη διεύθυνση main@geminisecurity.gr
Κατεβάστε το εγχειρίδιο χρήσης για το σύστημά σας
© Gemini Security 2017 - Με την επιφύλαξη όλων των δικαιωμάτων